Kukat saavat hymyilemään!

06 526 1142

Kauniit ja tuoreet kukat arkeen ja juhlaan!

Töysän Kukkakauppa palvelee asiakkaita asiantuntevasti ja sidomme kauniit kimput ja asetelmat kaikkiin tilaisuuksiin tai vaikka vain arjen iloksi.


Meiltä saat laajan valikoiman lisäksi aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua 30 vuoden kokemuksella. Kukat toimivat paitsi loistavana arjen piristyksenä, ne ovat myös aina loistava lahjaidea. Haluatpa sitten lähettää vauvaonnittelut uuden perheenjäsenen kunniaksi, onnitella ystävää syntymäpäivänä, kiittää liikekumppania yhteistyöstä tai lähettää osanotot menetyksen kokeneelle Töysän Kukkakauppa palvelee.

Tutustu laajaan kukkavalikoimaamme

Kukkakaupastamme löydät upean valikoiman tuoreita kukkia sekä kukkien hoitotuotteita, kuten suojaruukkuja. Toteutamme vankalla alan kokemuksella erilaiset sidontatyöt, aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset lahjatavarat, jotka sopivat moniin eri tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, liikelahjaksi tai muihin muistamisiin.


Hääkukat ja hääkimppu juhlapäiväänne

Kukat ovat suuressa osassa suomalaisia juhlaseremonioita. Asiantunteva floristi auttaa suuren juhlapäivän suunnittelussa. Toteutamme juuri teidän näköiset hääkukat. Suunnitellaan yhdessä toiveidenne mukainen hääkimppu, sulhasvieheet, kaasojen ja morsiustyttöjen kukat sekä juhlapaikan kukka-asetelmat. Häätilaisuudessa yleisimpiä ovat pöytien sirot kukka-asetelmat, upeat pitopöydän asetelma sekä tilakohtaisesti esimerkiksi esiintymislavan kukkakoristukset.


Toteutamme vankalla kokemuksella yksilölliset ja kestävät hääkukat niin pieniin hääseremonioihin kuin suuriinkin juhlatilaisuuksiin. Pyydä tarjous tästä.

Hautajaiskukat ja surusidonnat

Surun kohdatessa asiantunteva hautaustoimisto palvelee ymmärtäen ja lämmöllä. Hautajaisjärjestelyissä on paljon muistettavaa. Me autamme. Toteutamme kauniit surusidonnat ja kukkalaitteet. Perinteisten suru- ja arkkulaitteiden lisäksi hautajaiskukkiin voi sisältyä myös muistokimput ja seppeleet sekä kappelin ja muistotilaisuuden pöytäasetelmat


Toteutamme hautajaiskukat asiakkaan tai vainajan toiveiden mukaisesti. Autamme myös arkun tai uurnan valinnassa ja hoidamme tarvittaessa myös muut hautajaisjärjestelyt. Ota yhteyttä ja kysy lisää. 


Kukkalähetys ilostuttaa aina

Kaunis kukkakimppu on aina hyvä lahjaidea. Voit tilata meiltä kukkalähetyksen helposti ja vaivattomasti Interfloran kautta. Toimitamme kukkulähetykset suoraan niin ystävälle kotiin kuin kiitoslahjana yrityksillekin.


Kukkalähetys on palvelu, joka mahdollistaa kukkaterveisten lähettämisen mistä päin tahansa.